Maatwerk

Naast de ready-to-wear collectie ‘Bjorn by Bjorn Kersten’, kunt u ook terecht voor maatwerk, een design speciaal voor u gemaakt, waarbij uw wensen en voorkeuren centraal staan en u door Bjorn op de juiste manier wordt geadviseerd. Door zijn kennis van de verschillende vrouwelijke figuurtypes, patronen en stoffen zal uw op maat gemaakte creatie u laten stralen op elke gelegenheid.

Bent u geïnteresseerd om een creatie te laten maken, dan kunt u het beste een vrijblijvende afspraak met mij maken. In dat gesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn en zal aan de hand daarvan een schets gemaakt worden die voldoet aan al uw wensen. Daarna kiezen we de mooist passende materialen uit om het geheel naar wens te kunnen maken. De materialen die ik gebruik zijn van hoogwaardige kwaliteit. Denk dan bijvoorbeeld aan zuiver zijde, organza, satijn, crêpe satijn, fluweel, mousseline, chiffon en prachtige kant soorten.

Aan de hand daarvan zal ik u een vrijblijvende offerte sturen met de kosten voor de besproken creatie. In mijn atelier worden de kosten van de te gebruiken materialen berekend en het aantal uren die nodig zijn om de creatie voor u te maken.

Besluit u de creatie door mij te laten maken, dan maken we een afspraak met u waarin we uw maten opmeten. Naar aanleiding van de gemeten maten wordt speciaal voor u een patroon getekend waarvan ik een proefexemplaar maak welke u komt passen.

In deze pas sessie controleren we de creatie en dit is het moment waarop we de specifieke accenten van uw creatie afspreken en eventueel een aanpassing in de stof of kleurkeuze kunnen doen.

Na deze afspraak knippen en rijgen we de echte creatie, deze komt u passen en ook hier kunnen er nog details van de creatie veranderd of aangescherpt worden, u kan hierbij denken aan het aanpassen van halslijnen en rokwijdtes evenals het inkorten van mouwen en roklengtes. Natuurlijk kan de maat van de creatie ook nog aangepast worden.

Na deze afspraak volgt de controle-pas waarin we kijken of alles wat besproken is mooi passend en naar smaak veranderd is, zo niet dan is het nu het moment om aan te geven wat er nog veranderd moet worden, dit wordt nog gedaan en dan hangt uw creatie klaar!! Echter een paar dagen voor bijvoorbeeld jullie huwelijk komt u de creatie nogmaals passen zodat deze op jullie trouwdag perfect past, de eventuele aanpassingen worden direct gedaan en krijgt u de creatie mee.

Mail vrijblijvend voor een afspraak als maatwerk ook iets voor u is.