Bjorn Kersten opent Wildseizoen in De Collse Hoeve

Op zondag 18 oktober presenteert Bjorn zijn Fall/Winter 2015-2016 collectie tijdens de opening van het Wildseizoen in Hotel Restaurant De Collse Hoeve.

Een uiterst mooie locatie met een exclusieve uitstraling. Tijdens deze exclusieve avond genieten 400 gasten van een exclusief verfijnd 4 gangen diner.

Tijdens de show van Bjorn zal bigband Flavour live muziek maken.

De collectie die Bjorn showt is ook geweldig voor de feestdagen. Voor deze collectie worden sieraden gebruikt van Christianne Jansen en een aantal hoeden van Alex Hospers.

Ready to wear Fall/Winter 2015-2016: Femme Fatales Bjorn by Bjorn Kersten collection
Naast zijn couture lijn presenteert Bjorn ook zijn nieuwe ready to wear Fall/Winter 2015-2016 collectie Femme Fatales, welke synoniem staat voor luxe en comfort.
Bjorn heeft zich laten inspireren door de Fifties en Sixties. Geïnspireerd op de bekende filmdiva’s uit de vijftiger en zestiger jaren en de sfeer van de fameuze Parijse ‘La Coupole’ in die tijd

Het “Black & White” thema in de collectie geeft een tijdloos gevoel. We zien in deze collectie mooie klassieke materialen en weefsels zoals prachtige Lurex Tweeds, Crêpes en Visgraat. Verder spelen Bouclé en Tweed een grote rol binnen de collectie. De collectie bestaat onder andere uit jurkjes, jasjes, bolero’s, tops, rokken, pantalons en jumpsuits.

Bjorn sluit de avond af met prachtige avondjurken uit zijn couture collectie Red Carpet by Bjorn Kersten en een bruidsjurk uit de Bridal Collection by Bjorn Kersten.

Na het diner is er gelegenheid voor de gasten om te passen en te kopen. De items uit zijn collectie zijn maat 36, maar zijn op bestelling in verschillende maten verkrijgbaar.

De collectie kan in de Online Boutique gekocht worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.